Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
TEHNOLOGIA SEMICONSERVELOR SI CONSERVELOR DIN CARNE SI PESTE
TEHNOLOGIA SEMICONSERVELOR SI CONSERVELOR DIN CARNE SI PESTE
CLAUDIU-DAN SALAGEAN
Pe parcursul a patru capitole, sunt dezbătute aspecte practice privind tehnologia de fabricaţie a semiconservelor din carne (semiconserve din şuncă – pulpă, spată, pork-loin; semiconserve din carne de porc tocată – chopped/roll pork/ham, mortadella, luncheon meat; semiconserve din piept de porc afumat - bacon) şi peşte (semiconserve în oţet – marinate reci, marinate fierte, marinate prăjite; semiconserve în ulei vegetal) precum şi tehnologia de fabricaţie a conservelor din carne (în suc propriu, mixte, din ficat şi paste de carne, dietetice, pentru copii) şi peşte (în suc propriu, în sos tomat, în ulei, cu legume şi zarzavaturi şi cu sosuri de vin şi muştar, tip pastă etc.). Lucrarea prezintă de asemenea diverse tipuri de semiconserve şi conserve din carne şi peşte precum şi condiţiile de calitate şi defectele acestora.
Colecţia: AGRARIA
ISBN: 978-973-53-0732-5
Apariţie: 2012
Număr de pagini: 172
Format: B5
Volum: 0
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0.00 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar