Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Edituri acreditate
Situatia curenta a editurilor recunoscute CNCSIS
MICROBIOLOGIA PRODUSELOR ALIMENTARE LUCRARI PRACTICE VOL III
MICROBIOLOGIA PRODUSELOR ALIMENTARE LUCRARI PRACTICE VOL III
SORIN APOSTU, ANCUTA M. ROTAR, CARMEN R. POP
Volumul 3 – este un practicum de microbiologie alimentară, cuprinzând atât partea generală, cât şi cea specială a lucrărilor de laborator. Sunt prezentate primele noţiuni privind sterilizarea, microscopul, modul de recoltare a probelor, aspectele macroscopice şi microscopice ale principalelor grupe de microorganism (bacterii, drojdii şi mucegaiuri). De asemenea, sunt prezentate si actualizate ultimele norme legislative pe baza cărora se fac determinarile microbiologice pentru fiecare tip de alimente în parte (de origine animală si vegetală). Lucrarea se adresează studenţilor, microbiologilor implicaţi în activităţi practice de laborator, cât şi specialiştilor din industria alimentară.
Colecţia: AGRARIA
ISBN: 978-973-53-0889-6
Apariţie: 2012
Număr de pagini: 456
Format: B5
Volum: 0
Ediţia: 3
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar