Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Edituri acreditate
Situatia curenta a editurilor recunoscute CNCSIS
Tehnici de analiza senzoriala a alimentelor
Tehnici de analiza senzoriala a alimentelor
Thomas Dippong
Lucrarea cuprinde cunoștințe foarte utile pentru specialiștii din industria alimentară. Acestei discipline i se acordă o tot mai mare atenție cunoscând importante aplicații atât în industrie și în cercetare cât și în studiile de marketing pentru evaluarea percepției consumatorilor asupra produselor alimentare noi.
Colecţia: ---
ISBN: 978-973-53-2086-7
Apariţie: 2017
Număr de pagini: 208
Format: B5
Volum: 0
Ediţia: 1
Preţ: 20.00 RON
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0.00 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar