Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
Tehnici de extractie si analiza antioxidantilor alimentari
Tehnici de extractie si analiza antioxidantilor alimentari
Mihail Simion Beldean Galea
Numărul mare de compuși chimici care sunt utilizați ca și aditivi alimentari a impus o sistematizare a lor în funcție de rezultatul care se așteaptă în urma utilizării lor. Conform FDA aditivii alimentari pot fi clasificați în 19 clase.
Colecţia: SCIENTIA
ISBN: 978-973-53-1977-9
Apariţie: 2017
Număr de pagini: 364
Format: B5
Volum: 0
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar