Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Edituri acreditate
Situatia curenta a editurilor recunoscute CNCSIS
MICROBIOLOGIA PRODUSELOR ALIMENTARE Vol. 2
MICROBIOLOGIA PRODUSELOR ALIMENTARE Vol. 2
SORIN APOSTU
Volumul 2 - numit si microbiologie speciala cuprinde prezentarea in detaliu a implicatiile pe care le au microorganismele asupra tuturor produselor alimentare, atat a celor de origine animala, cat si a celor de origine vegetala. Sunt prezentate si implicatiile asupra calitatii microbiologice a alimentelor determinate de catre factorii cu care acestea vin in contact (aerul, apa, ambalaje, igiena personalului si a suprafetelor)
Colecţia: VETERINARIA
ISBN: 978-973-53-0162-0
Apariţie: 2009
Număr de pagini: 310
Format: B5
Volum: 2
Ediţia: 2
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar