Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Edituri acreditate
Situatia curenta a editurilor recunoscute CNCSIS
MICROBIOLOGIA PRODUSELOR ALIMENTARE LUCRARI PRACTICE Vol. 3
MICROBIOLOGIA PRODUSELOR ALIMENTARE LUCRARI PRACTICE Vol. 3
SORIN APOSTU, MIHAELA ANCUTA ROTAR
Volumul 3 � este un practicum de microbiologie alimentara, cuprinzand atat partea generala, cat si cea speciala a lucrarilor de laborator. Sunt prezentate primele notiuni privind sterilizarea, microscopul, modul de recoltare a probelor, aspectele macroscopice si microscopice ale principalelor grupe de microorganism (bacterii, drojdii si mucegaiuri). De asemenea, sunt prezentate si actualizate ultimele norme legislative pe baza carora se fac determinarile microbiologice pentru fiecare tip de alimente in parte (de origine animala si vegetala). Lucrarea se adreseaza studentilor, microbiologilor implicati in activitati practice de laborator, cat si specialistilor din industria alimentara.
Colecţia: VETERINARIA
ISBN: 978-973-53-0163-7
Apariţie: 2009
Număr de pagini: 448
Format: B5
Volum: 3
Ediţia: 2
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar