Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
BOLI TRANSMISIBILE PRIN ALIMENTE LA OM
BOLI TRANSMISIBILE PRIN ALIMENTE LA OM
ANCUTA M. ROTAR, SORIN APOSTU
Volumul prezinta principalele imbolnaviri de origine bacteriana, virala, prionica si parazitara care se pot transmite prin alimente. Sunt prezentate aspecte generale privind etiologia fiecarei boli cu precizarea rezistentei si a modului de distrugere a microorganismelor, aspecte generale privind simptomatologia, diagnosticul si profilaxia. Cartea se adreseaza in primul rand studentilor de la specializarile de ingineria si controlul produselor alimentare dar si specialistilor care au ca domeniu de activitate industria alimentara.
Colecţia: HYPOCRATES
ISBN: 978-973-53-0187-3
Apariţie: 2009
Număr de pagini: 395
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar