Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
THE ENCYCLOPAEDIA OF OUTSTANDING ROMANIAN PERSONALITIES
THE ENCYCLOPAEDIA OF OUTSTANDING ROMANIAN PERSONALITIES
Coordonator: OCTAVIAN CAPATINA; Autori: Mircea Barglazan, Mircea Borcila, Liviu Botezan, Daniel Crudu, Luca Capatina, Octavian Capatina, Constantin Craciun, Ioan Dragan, Silviu Gongonea, Anca Hatieganu, Ion Istrate, Vasile Lechintan, Mircea Malita, Gheor
Cartea "THE ENCYCLOPAEDIA OF OUTSTANDING ROMANIAN PERSONALITIES" isi propune sa scoata in evidenta numarul mare de personalitati nascute in Romania. Aici putem enumera: Constantin Brancusi, Henri Coanda, Gogu Constantinescu, Traian Vuia si multi altii care au contribuit la recunoasterea internationala a Romaniei prin lucrarile si inventiile lor de exceptie. Au fost selectate mai mult de 80 de astfel de valori din categorii ca: stiinta si tehnologie, cultura si arta, valori morale si religioase. Se aduc in atentia cititorilor nu numai marii creatori de arta, cultura si stiinta, dar si personalitati care au marcat si influentat istoria Romaniei, dar si pe cea mondiala. Citind aceasta retrospectiva a marilor personalitati si ale realizarilor istorice ale acestora va veti simti privilegiati de faptul ca sunteti romani! EDITIE DE LUX, cartonata, interior hartie cerata, o multime de pagini color!!!
Colecţia:
ISBN: 978-973-53-0993-0
Apariţie: 2013
Număr de pagini: 276
Format: B5
Volum: 0
Ediţia: 1
Preţ: 80.00 RON
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar