Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
MICROBIOLOGIA PRODUSELOR ALIMENTARE VOL I
MICROBIOLOGIA PRODUSELOR ALIMENTARE VOL I
SORIN APOSTU
Volumul 1 – cuprinde noţiuni generale privind microorganismele implicate în procesele complexe care au loc în aliment. Sunt prezentate aspecte privind morfologia, fiziologia şi metabolismul bacterian precum şi prezentarea generală a bacteriilor. Fiecare grupă de bacterii este tratată separat şi detaliat, fiind prezentate toate genurile si speciile implicate în microbiologia alimentelor. Următoarele capitole sunt dedicate prezentării generale a drojdiilor, mucegaiurilor, precum şi a factorilor care influenţează microorganismele din alimente.
Colecţia: AGRARIA
ISBN: 978-973-53-0887-2
Apariţie: 2012
Număr de pagini: 403
Format: B5
Volum: 0
Ediţia: 3
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0.00 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar