Măreşte
TEHNOLOGII ECOLOGICE IN CRESTEREA ANIMALELOR
MARIANA GHERMAN
Scopul principal al creşterii animalelor îl constituie obţinerea de produse alimentare cu mare valoare biologică şi nutritivă cum sunt: laptele, carnea, grăsimea, ouăle şi mierea de albine, produse ce se consumă ca atare sau reprezintă materii prime pentru industria alimentară. În acelaşi timp o atenţie deosebită trebuie acordată menţinerii biodiversităţii prin evitarea distrugerii habitatului prin orice mijloace. Lucrarea se adresează studenţilor din domeniu precum şi fermierilor care doresc să producă şi să valorifice produse sănătoase cu o înaltă valoare biologică şi economică.
ISBN: 978-973-53-0897-1
Apariţie: 2012
Număr de pagini: 261
Format: B5
Volum: 0
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.