Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
Valorificarea subproduselor din industria alimentară
Valorificarea subproduselor din industria alimentară
Mirela Anamaria Jimborean Delia Michiu
Cartea este un manual didactic pentru disciplina „Valorificarea subproduselor din industria alimentară”, destinat în primul rând studenţilor Facultăţii de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor. Sunt tratate principalele subproduse obţinute din ramurile industriei alimentare: industria laptelui, a cărnii, a peştelui, din industria fermentativă (bere, alcool, vin), industria zahărului, a conservelor vegetale, din industria morăritului etc. Din industria laptelui sunt valorificate principalele subproduse: lapte degresat, zer, zară, iar din industria cărnii importante sunt următoarele subproduse: capete, organe, sânge, intestine, grăsimi. Din industria fermentativă sunt valorificate: tescovina, drojdia de vin, borhotul. Din celelate ramuri ale industriei alimentare importante sunt următoarele produse obţinute din valorificarea subproduselor: pectina, oţet, arome, coloranţi, germeni, lecitina etc.
Colecţia:
ISBN: 978-973-53-2319-6
Apariţie: 2019
Număr de pagini: 198
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 2
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar