Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
Ambalarea produselor alimentare
Ambalarea produselor alimentare
Constanta Modoran, Dorel Modoran
Cartea prezinta materiale folosite la confectionarea ambalajelor, factorii care influenteaza confectionarea acestora si regulile care trebuie respectate. Ambalarea produselor alimentare trebuie privita ca fiind parte componenta a producerii si conservarii produselor alimentare. Metodele de conservare a produselor alimentare depind in mare masura de modul in care se realizeaza ambalarea, astfel incat aceasta sa contribuie la mentinerea calitatii produselor si la cresterea termenului de valabilitate a produselor. Datorita caracterului obligatoriu al ambalarii produselor alimentare, lucrarea poate fi folosita de specialistii care isi desfasoara activitatea in domeniul obtinerii ambalajelor, in domeniul industriei alimentare, dar si de cei care lucreaza in domeniul distributiei si vanzarii produselor alimentare.
Colecţia: AGRARIA
ISBN: 978-973-751-414-1
Apariţie: 2007
Număr de pagini: 171
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Alte cărţi de Constanta Modoran, Dorel Modoran

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0.00 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar