Măreşte
Ambalarea produselor alimentare
Constanta Modoran, Dorel Modoran
Cartea prezinta materiale folosite la confectionarea ambalajelor, factorii care influenteaza confectionarea acestora si regulile care trebuie respectate. Ambalarea produselor alimentare trebuie privita ca fiind parte componenta a producerii si conservarii produselor alimentare. Metodele de conservare a produselor alimentare depind in mare masura de modul in care se realizeaza ambalarea, astfel incat aceasta sa contribuie la mentinerea calitatii produselor si la cresterea termenului de valabilitate a produselor. Datorita caracterului obligatoriu al ambalarii produselor alimentare, lucrarea poate fi folosita de specialistii care isi desfasoara activitatea in domeniul obtinerii ambalajelor, in domeniul industriei alimentare, dar si de cei care lucreaza in domeniul distributiei si vanzarii produselor alimentare.
ISBN: 978-973-751-414-1
Apariţie: 2007
Număr de pagini: 171
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.