Măreşte
Elemente de crioparazitologie
Eronim Suteu
Lucrarea ofera specialistilor – medici veterinari, studenti in medicina veterinara, ecologisti, tehnologi in industria agroalimentara – noi informatii de interes teoretic si aplicativ. Problematica – in prima parte a lucrarii – se refera la: crioconservarea produselor alimentare de provenienta animala si riscul contaminarii consumatorilor cu paraziti; biotehnologii medicale: transplanturi de organe, producerea si pastrarea de biopreparate si reagenti si riscurile infestatiei. Partea a doua a lucrarii se refera la evolutia parazitozelor la om si animale – protozooze, helmintoze si arahnoze – si riscurile poluarii cu elemente invazionale a ecosistemelor si ale contaminarii gazdelor.
ISBN: 978-973-751-745-6
Apariţie: 2008
Număr de pagini: 282
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.