Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
PRINCIPII DE BAZA IN TEHNICA CULINARA
PRINCIPII DE BAZA IN TEHNICA CULINARA
ADRIANA PǍUCEAN
Prezentarea principalelor elemente organizatorice si tehnici culinare in alimentatia publica.
Colecţia:
ISBN: 978-973-53-0617-5 
Apariţie: 2011
Număr de pagini: 167
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0.00 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar