Măreşte
Tehnologii generale in industria alimentara. Aplicatii si calcule tehnologice
Emil Racolta
Lucrarea are ca obiectiv principal transmiterea cunostintelor absolut necesare viitorilor ingineri de industrie alimentara despre aplicatii si calcule tehnologice in tehnologiile alimentare de obtinere a produselor din carne, lapte, morarit, panificatie, uleiului, zaharului, maltului si a berii, spirtului si a vinului. Se adreseaza in special studentilor de la disciplinele T.P.P.A., C.E.P.A. si Biotehnologii Alimentare din cadrul Univeristatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara si nu numai. Stucturata pe capitole bine definite, in cuprins vom intalni tratari concise despre osteologie, artrologie si biomecanica, ca un preambul absolut necesar in abordarea tehnicilor articulare la diferite nivele ale corpului uman.
ISBN: 973-751-356-8, 978-973-751-356-4
Apariţie: 2006
Număr de pagini: 140
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.