Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
Tehnologia produselor fainoase
Tehnologia produselor fainoase
Anca Mihaly Cozmuta, Flavia Pop
Lucrarea prezinta tehnologii de obtinere a produselor fainoase: paste fainoase, biscuiti, vafe. Cartea se adreseaza studentilor de la universitatile cu profil alimentar, cercetatorilor si tuturor celor interesati.
Colecţia: AGRARIA
ISBN: 978-973-751-897-2
Apariţie: 2008
Număr de pagini: 121
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Alte cărţi de Anca Mihaly Cozmuta, Flavia Pop

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar