Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
UTILAJUL SI TEHNOLOGIA DE OBTINERE A ZAHARULUI
UTILAJUL SI TEHNOLOGIA DE OBTINERE A ZAHARULUI
ADRIANA - PAULA DAVID, EMIL RACOLTA
Cartea de fata se adreseaza, in principal, studentilor de la specializarile Tehnologia prelucrarii produselor agricole (TPPA) si Controlul calitatii produselor alimentare (CEPA), dar poate fi folosita si de catre studentii altor specializari, precum si de toti cei care doresc sa-si largeasca cunostintele in domeniul tehnologiei de obtinere a zaharului din sfecla de zahar sau rafinare a zaharului brut din trestie de zahar.
Colecţia: AGRARIA
ISBN: 978-973-53-0302-0
Apariţie: 2010
Număr de pagini: 147
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar