
Măreşte
IGIENA, INSPECTIA SI SIGURANTA ALIMENTELOR DE ORIGINE ANIMALA Volumul I
Prof. univ. dr. VASILE STANESCU, Prof. univ. dr. SORIN APOSTU
In cele trei volume (editie de lux, cartonata) ale prezentului tratat, autorii si-au propus sa includa intr-o trilogie unitara toate alimentele de origine animala in diverse ipostaze ale existentei lor, de la obtinere pana la consumator. S-a insistat in mod deosebit asupra problemelor de microbiologie a alimentelor subliniindu-se rolul microorganismelor implicate in alterarea acestora sau a celor patogene care prejudiciaza sanatatea consumatorului, precum si rolul culturilor starter in biotehnologia produselor lactate si a preparatelor din carne de durata. In primul volum sunt prezentate la inceput cateva norme juridice privind siguranta alimentelor. Sunt apoi expuse conceptele si sistemele de baza privind calitatea si siguranta alimentelor: sistemul calitatii, practicile bune de fabricatie, procedurile de lucru standard pentru igienizare si implementarea sistemului HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). In continuare, dupa structura preconizata mai inainte s-au prezentat aspectele privind igiena, inspectia si siguranta carnii. CARTEA SE VINDE LA SET DE 3 VOLUME = 109 LEI / SET
Colecţia:
ISBN: 978-973-53-0330-3
Apariţie: 2010
Număr de pagini: 610
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.