
Măreşte
IGIENA, INSPECTIA SI SIGURANTA ALIMENTELOR DE ORIGINE ANIMALA Volumul II
Prof. univ. dr. VASILE STANESCU, Prof. univ. dr. SORIN APOSTU
In cele trei volume (editie de lux, cartonata) ale prezentului tratat, autorii si-au propus sa includa intr-o trilogie unitara toate alimentele de origine animala in diverse ipostaze ale existentei lor, de la obtinere pana la consumator. S-a insistat in mod deosebit asupra problemelor de microbiologie a alimentelor subliniindu-se rolul microorganismelor implicate in alterarea acestora sau a celor patogene care prejudiciaza sanatatea consumatorului, precum si rolul culturilor starter in biotehnologia produselor lactate si a preparatelor din carne de durata. Volumul al doilea se ocupa de problematica carnii de pasare, a oualor, a carnii de vanat (salbatic si de crescatorie si a carnii de iepure), a pestelui si a altor produse din pescuit (icre, crustacee, moluste, broaste), a mierii de albine si a produselor apicole (ceara, laptisorul de matca, polenul si pastura, veninul de albine). CARTEA SE VINDE LA SET DE 3 VOLUME = 109 LEI / SET
Colecţia:
ISBN: 978-973-53-0331-0
Apariţie: 2010
Număr de pagini: 612
Format: B5
Volum: 2
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.