
Măreşte
IGIENA, INSPECTIA SI SIGURANTA ALIMENTELOR DE ORIGINE ANIMALA Volumul III -Practicum
Prof. univ. dr. VASILE STANESCU, Prof. univ. dr. SORIN APOSTU
In cele trei volume (editie de lux, cartonata) ale prezentului tratat, autorii si-au propus sa includa intr-o trilogie unitara toate alimentele de origine animala in diverse ipostaze ale existentei lor, de la obtinere pana la consumator. S-a insistat in mod deosebit asupra problemelor de microbiologie a alimentelor subliniindu-se rolul microorganismelor implicate in alterarea acestora sau a celor patogene care prejudiciaza sanatatea consumatorului, precum si rolul culturilor starter in biotehnologia produselor lactate si a preparatelor din carne de durata. Volumul III, care poarta pseudonimul Practicum, se ocupa de metodele si tehnicile pentru aprecierea calitatii si sigurantei alimentelor, se extinde pe parcursul a 6 capitole. Primul capitol trateaza Igiena, inspectia si siguranta carnii si subproduselor de abator comestibile si tehnice rezultate in urma abatorizarii animalelor. In capitolele 2 si 3 sunt prezentate metodele si tehnicile de analiza a alimentelor de origine animala, iar capitolele 4 si 5 includ igiena si inspectia sanitara. CARTEA SE VINDE LA SET DE 3 VOLUME = 109 LEI / SET
Colecţia:
ISBN: 978-973-53-0332-7
Apariţie: 2010
Număr de pagini: 698
Format: B5
Volum: 3
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.