
Măreşte
ZOOTEHNIE SI NUTRITIE ANIMALA
MARIANA GHERMAN
Lucrarea se adreseaza �n primul r�nd studentilor de la sectiile Agricultura si Agromontanologie dar, �n acelasi timp si micilor fermieri si specialistilor din productie.Lucrarea trateaza aspecte legate de particularitatile anatomice ale fiecarei specii de interes economic �n parte, �n vederea aprecierii valorii productive a animalelor. Sunt prezentate pe specii, aspectele de ordin tehnic, privind marcarea animalelor, determinarea varstei dupa dentitie particularitatile de ordin fiziologic privind aparatul reproducator si digestiv; asigurarea reproductieisi particularitatile �nsam�ntarilor artificiale; clasificarea si aprecierea furajelor. Un alt capitol este destinat aprecierii productilor la animale aprecierea starii de �ngrasare si stabilirea calitatii animalelor vii destinate sacrificarii precum si stabilirea calitatii si valorificarea carcaselor; Aprecierea productiei de lapte prin controlul cantitativ si calitativ; aprecierea productiei de l�na si oua aspecte privind formarea oului structura oului si alegerea oualor pentru incubat) Totodata, sunt prezentate principalele rase de interes economic, pentru fiecare specie �n parte.
ISBN: 978-973-53-0438-6
Apariţie: 2010
Număr de pagini: 249
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.