Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
CONTROLUL OFICIAL DE ABATOR AL  CARNII SI SUBPRODUSELOR
CONTROLUL OFICIAL DE ABATOR AL CARNII SI SUBPRODUSELOR
Prof. Univ. Dr. MARIAN MIHAIU
Lucrarea de faţă prezintă controlul oficial în abator prin inspecţie şi audit pentru mamifere şi păsări. Este implicată legislaţia Uniunii Europene şi procedurile specifice de control şi măsuri pentru carnea roşie şi albă. Cartea se adresează studenţilor, în cadrul pregătirii de bază, şi specialiştilor care lucvrează în unităţi de procesare a cărnii.
Colecţia: VETERINARIA
ISBN: 978-973-53-0949-7
Apariţie: 2013
Număr de pagini: 215
Format: B5
Volum: 0
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Alte cărţi de Prof. Univ. Dr. MARIAN MIHAIU

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar