Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
EDITORIALE II  (Texte aparute in BULETINUL INFORMATIV HERMES CONTACT al Camerei de Comert si Industrie Maramures, 1991 – 1999)
EDITORIALE II (Texte aparute in BULETINUL INFORMATIV HERMES CONTACT al Camerei de Comert si Industrie Maramures, 1991 – 1999)
GHEORGHE MARCAS
Lucrarea cuprinde TABLETELE LUNARE publicate de inginerul Gheorghe Marcas, ctitorul si conducatorul de peste 20 de ani al Camerei de Comert si Industrie Maramures, o institutie cu un profil deosebit, cu un rol foarte important in viata economico-sociala si cu rezultate excelente in campul performantelor specifice. Un fel de editoriale, cum sunt numite in limbaj gazetaresc articolele de fond, cele care au menirea sa concentreze variabilele intr-o constanta, sa focalizeze atentia spre punctele cardinale ale vietii dintr-un spatiu oarecare si intr-un timp presupus si circumscris. Aceste articole au gardat timp de aproape 20 de ani publicatia CCI Maramures numita foarte sugestiv HERMES CONTACT, care s-a consacrat prin lucrarea mentorului sau, ca element de referinta in sistemul specific de miscare cultural-economica. Volumul II al lucrarii cuprinde articole publicate intre anii 2000 - 2010. Editorialele surprind etape pozitive si negative ale dezvoltarii Romaniei in regimurile conduse de cei trei presedinti post
Colecţia:
ISBN: 978-973-53-0593-2 
Apariţie: 2011
Număr de pagini: 569
Format: B5
Volum: 2
Ediţia: 1
Preţ: 35.00 RON
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0.00 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar