Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
Tehnologia de obtinere a produselor lactate
Tehnologia de obtinere a produselor lactate
Dorin Tibulca, Mirela Anamaria Jimborean
Lucrarea se adreseaza studentilor si masteranzilor de la facultatile de profil. Cartea prezinta tehnologia de obtinere a laptelui de consum, a produselor lactate, a smantanii, a untului, inghetatei, a laptelui concentrat si a laptelui praf.
Colecţia: AGRARIA
ISBN: 978-973-751-722-7
Apariţie: 2008
Număr de pagini: 336
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Alte cărţi de Dorin Tibulca, Mirela Anamaria Jimborean

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar