Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
Tehnologia amidonului si a produselor zaharoase
Tehnologia amidonului si a produselor zaharoase
Emil Racolta
Lucrarea prezinta procesul tehnologic de fabricare a amidonului si a produselor zaharoase pe grupe. Cartea se adreseaza viitorilor ingineri de industrie alimentara, prin insusirea acestor cunostinte putand sa conduca procesele tehnologice respective la nivel industrial.
Colecţia: AGRARIA
ISBN: 978-973-751-785-2
Apariţie: 2008
Număr de pagini: 176
Format: A4
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0.00 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar