 
                            
 Măreşte
 
                        
                       	  Igiena si controlul calitatii produselor acvatice
                            Gheorghe Stetca, Ioan Bud, Vlad-Viorel Vladau
                            Lucrarea prezinta implementarea sistemului de management al sigurantei alimentare pe baza celor mai moderne principii. Cartea se doreste a fi un mic sprijin pentru cei care doresc sa investeasca sau sa activeze in industria de crestere, prelucrare si valorificare a pestelui si a altor organisme acvatice, tinand cont de intregul lant alimentar "de la ferma la masa consumatorului".
                       
                      	
                        
                      	
                      	
                       	  
                          	
                          	ISBN: 978-973-53-0048-7
                          	Apariţie: 2009
                          	Număr de pagini: 401
							
							
                           
                        	
                                Format: B5
                                Volum: 1
                                Ediţia: 1
                                Preţ: Tiraj epuizat
                           
                        	
                         
                        Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.