Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
TEHNICA FRIGULUI SI CLIMATIZARE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARA
TEHNICA FRIGULUI SI CLIMATIZARE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARA
Alexandru Naghiu, Sorin Apostu
Lucrarea prezinta tehnologii de producere a frigului utilizat in industria alimentara. Cartea se adreseaza, în principal, studentilor de la specializarile tehnologice Tehnologia prelucrarii produselor agricole TPPA si Controlul calitatii produselor alimentare CEPA, dar ea poate fi folosita cu succes si de catre studentii de la alte specializari, precum si de toti cei care doresc sa-si largeasca cunostintele în domeniul utilizarii tehnicii frigului si climatizarii în industria alimentara.
Colecţia: VETERINARIA
ISBN: 978-973-53-0522-2
Apariţie: 2011
Număr de pagini: 588
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Alte cărţi de Alexandru Naghiu, Sorin Apostu

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar