Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
TEHNOLOGIA CARNII SI A PRODUSELOR DIN CARNE, INDRUMATOR DE LUCRARI PRACTICE
TEHNOLOGIA CARNII SI A PRODUSELOR DIN CARNE, INDRUMATOR DE LUCRARI PRACTICE
CLAUDIU-DAN SALAGEAN, DORIN TIBULCA
Lucrarea trateaza aspecte practice privind tehnologia abatorizarii animalelor si a conservarii carnii prin frig si tehnologia de fabricatie a preparatelor din carne. Cartea se adreseaza studentilor din domeniul Ingineriei Produselor alimentare si specialistilor care lucreaza in domeniul calitatii produselor alimentare.
Colecţia:
ISBN: 978-973-53-0183-5
Apariţie: 2010
Număr de pagini: 188
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0.00 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar