Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
Tehnologia produselor din carne
Tehnologia produselor din carne
Claudiu-Dan Salagean, Dorin Tibulca
Lucrarea prezinta tehnologia generala si speciala a produselor din carne in lumina noilor tendinte ce se manifesta pe plan mondial, prezentarea unor tehnici si materii auxiliare care patrund din ce in ce mai mult in tehnologia romaneasca de fabricatie a produselor din carne. Cartea se adreseaza studentilor de la sectiile de profil din domeniul ingineriei alimentare, precum si celor care activeaza in sectorul de procesare a carnii, inginerilor tehnologi din unitatile de prelucrare industriala a carnii.
Colecţia: AGRARIA
ISBN: 978-973-751-964-1
Apariţie: 2009
Număr de pagini: 204
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0.00 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar