Click aici pentru informatiile legate de recunoasterea acreditarii editurii
Pentru verificarea recunoasterii CNCSIS a Editurii RISOPRINT va rugam sa accesati link-urile de mai jos ale site-ului oficial CNCSIS (pozitia 92 in lista, cod CNCSIS 178).
Site CNCSIS
Tehnologia semiconservelor si conservelor din carne si peste
Tehnologia semiconservelor si conservelor din carne si peste
Claudiu-Dan Salagean, Dorin Tibulca
Lucrarea prezinta tehnologia semiconservelor si conservelor din carne si peste. Cartea se adreseaza studentilor de la specializarile TPPA si CEPA (Controlul si Expertiza Produselor Alimentare) din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara.
Colecţia: AGRARIA
ISBN: 978-973-53-0034-0
Apariţie: 2009
Număr de pagini: 206
Format: B5
Volum: 1
Ediţia: 1
Preţ: Tiraj epuizat
Puteti actualiza numarul de exemplare cumparate din pagina cosului dvs.

Autentificare

Utilizator: Vizitator
login

Coşul de cumpărături

Conţinut coş: 0 articole
Total: 0.00 RON
Roprint - echipamente si tehnologie tipar si post tipar